Penisvergroting / Penisverlenging

PHALLOSAN forte is ontwikkeld voor de vergroting en het recht zetten van de penis zonder operatie.

Toepassing

PHALLOSAN forte is ontwikkeld voor de vergroting en het recht zetten van de penis zonder operatie.

De Vacuüm - Protektor - Behandeling van PHALLOSAN forte is ook geschikt voor een succesvolle behandeling van lichtere erectie stoornissen, penis verkrommingen en penis verkortingen.

Het succes van PHALLOSAN forte berust op een makkelijk toe te passen pijnloze rekbaarheid van het gehele penis weefsel en de zwellichaampjes en het daardoor bevorderen van de groei van nieuw celweefsel en dit alles zonder operatie.

Dit princiepe is bij natuurvolken sinds eeuwen bekend - tot de ontwikkeling van PHALLOSAN forte echter bestond er wereldwijd niet één systeem oftewel techniek, die deze rekbaarheid blijvend en pijnloos kon garanderen.

Het gebruik van PHALLOSAN forte over een periode van meerdere maanden kan men in één formule samenvatten:

3 (maanden draagduur)  plus X = aanhoudende celopbouw, zodoende een blijvende toename in lengte en omvang.

Gecontroleerde rekking

In de orthopedie is sinds meer dan 20 jaar een overeenkomstige methode bekend, het  succesvol verlengen van benen.
Na het operatieve doorsnijden van been wordt hierbij een systematiek gecontroleerde rekking voorgenomen. Hier werken de experts echter met een schroefsysteem, waarmee het been millimeter om millimeter wordt uitgerekt en waarbij zich naast nieuwe beencellen- overigens ook helemaal zonder beschadiging  van zenuwen en bloedvaten - ook bind- en spierweefsel nieuw ontwikkeld. De daardoor verkregen lengtegroei verhielp reeds veel patienten tot een nieuwe levenskwaliteit - net zo als bij PHALLOSAN forte.

Blijvende penis verlenging

Voor een succesvolle en zo ook blijvende penis verlenging oftewel penis vergroting moeten in het lid nieuwe lichaamscellen worden opgebouwd. PHALLOSAN forte laat de zwellichaampjes door onderdruk en rek kracht groeien en ook omvormen (bij verkrommingen). Bij een toepassingsduur van meerdere maanden kunnen de nieuw opgebouwde lichaamscellen een bijna driedimensionale uitrekking bereiken. Op die manier groeit de penis in lengte en omvang. Dit effekt blijft ook na het ophouden van het gebruik van het PHALLOSAN forte-Vakuum-Protektor-Systeem behouden.

De sterkte van de rek is trapsgewijs in te stellen, een sterkere blijvende rek is onschadelijk, alhoewel we eerder een middelmatige instelling aanbevelen. Ons motto: Soft Power, dit echter regelmatig en voortdurend.

Bij gebruiksbegin von PHALLOSAN forte is het mogelijk, dat U een licht kriebelgevoel heeft. Dit is echter alleen in de eerste dagen het geval.

PHALLOSAN forte is ook bij verschillende indicaties te gebruiken.

Toepassingsgebruik bij: