Penisvergroting / Penisverlenging

Penisverlenging met PHALLOSAN forte: natuurlijk en discreet

Penisverlenging

Penisverlenging zonder risico en operatie

Permanent en effectief voor meer levensvreugde

Bent u ook ontevreden over uw penis? Voelt u zich onzeker als u voor de spiegel staat of wilt u gewoon nog een paar centimeter extra levensvreugde? Veel mannen delen deze zorgen en verlangen naar een langere penis en meer gevoel voor eigenwaarde. Vaak is de angst voor chirurgische ingrepen echter groot en is het risico moeilijk in te schatten. Natuurlijke alternatieven zijn mechanische methoden voor penisverlenging met vacuümsysteem en strekapparaat. Ze redden het zonder chirurgische ingrepen en verlengen hun penis effectief en blijvend. Ze worden echter vaak als ongemakkelijk of zelfs als pijnlijk ervaren. PHALLOSAN forte is een gepatenteerd riemsysteem ter verlenging van de penis dat de succesvolle mechanische methode combineert met een optimaal draagcomfort. Pijnvrij en zonder risico de penis verlengen: met PHALLOSAN forte hoeft dat niet langer een droom te zijn. Omdat de penis voortdurend wordt uitgerekt, bereikt u een permanente penisverlenging voor meer levensvreugde en seksuele aantrekkelijkheid.


Natuurlijke penisverlenging door uitrekken en trekken

PHALLOSAN forte is een geavanceerd uitreksysteem voor penisverlenging dat is ontstaan door jarenlang onderzoek en ontwikkeling. Het is gebaseerd op het principe van uitrekken en strekken van huidweefsel zoals ook bij bodybuilding het geval is. Door het continu oprekken van de penis ontstaan er zeer kleine micro-scheurtjes die door het lichaam worden opgevuld met nieuwe cellen. De penis wordt langer en ook de omtrek neemt toe. Jaarlijks is zo een penisvergroting van ongeveer 2,8 tot 4,8 centimeter mogelijk, afhankelijk van de dagelijkse draagtijd van het riemsysteem. Bovendien wordt het penisweefsel beter van bloed voorzien, wat kan bijdragen tot een verbeterde potentie en sterkere erecties. Ook melden sommige gebruikers een verhoogd libido en meer zin in seks. Meer zelfvertrouwen, uitstraling en zekerheid zijn vaak het resultaat.

Discreet en onopvallend de penis verlengen

PHALLOSAN forte is niet alleen effectief. Het is ook onopvallend en heeft een hoog draagcomfort. Dit is vooral belangrijk omdat het resultaat van de natuurlijke penisverlenging met het PHALLOSAN forte-streksysteem voor het grootste deel afhangt van de dagelijkse draagtijd. Hoe langer je de penis uitrekt, hoe groter het succes. Daarom staat bij PHALLOSAN niet alleen het zichtbare succes van de penisverlenging voorop. Ook hechtten de ontwikkelaars veel waarde aan het draagcomfort. Zo is het PHALLOSAN forte-systeem met zijn verschillende maten penisstolpen ideaal aan te passen aan de grootte van uw penis. De riem is individueel instelbaar dankzij een schuifgesp en het hele systeem is onder de kleding volledig onzichtbaar vanwege het eenvoudige en minimalistische ontwerp. U kunt de PHALLOSAN forte binnen enkele minuten aanbrengen en individueel beslissen of u uw penis draagt met het pompsysteem links of rechts in de liesholte. Omdat het pompsysteem vast is verbonden met het riemsysteem hebt u het ook onderweg altijd bij de hand en kunt u de PHALLOSAN forte indien nodig even afdoen of weer aanbrengen. Zo kunt u uw dagelijks leven en werk gewoon voortzetten en ook 's nachts uw penis effectief verlengen.

Veilig en behoedzaam naar een langere penis

PHALLOSAN FORTE is een behoedzame en absoluut veilige methode voor penisverlenging. Zo beschermt de meegeleverde protectordop van ultrasoft-siliconen de eikel betrouwbaar tegen te veel onderdruk. Bovendien zorgt een op het apparaat aangebrachte kleurcode voor een perfecte controle over de trekkracht die op uw penis werkt. Deze geeft informatie over welke trekkracht het meest geschikt is voor de penisverlenging en draagt bij aan de veiligheid van het systeem. De bloedsomloop in uw penis wordt niet beperkt, zelfs niet met de riem om. Of u nu op kantoor zit, activiteiten doet in het dagelijks leven of slaapt: de PHALLOSAN forte past onopvallend en comfortabel in uw leven. Zonder operatieve ingrepen krijgt u door een natuurlijke penisverlenging duurzame successen en dankzij een langere penis zult u genieten van een positief lichaamsgevoel en meer zelfvertrouwen. Een blik in de spiegel hoeft niet langer onaangenaam te zijn of de onzekerheid te vergroten. Het kan u sterker maken en nieuwe energie geven in het dagelijks leven.