Penisvergroting / Penisverlenging

Veelgestelde vragen over PHALLOSAN forte op een rij.

Vragen & Antwoorden

Klik op bepaalde vragen om het passende antwoord te bekijken.

Waarop berust het princiep van PHALLOSAN forte?

PHALLOSAN forte werkt volgens een princiep, dat in onze westelijke civilisatie een novum is, maar sinds eeuwen van natuurvolken voor kultische reden gebruikt wordt: De vergroting van de penis door constante rekking. Door jarenlang gebruik van gewichten bereikten de Karamogong in Noord Oeganda en de zo genoemde Heilige Sadhus in Indie een penivergroting tot en met 45 cm.

Door de bijzondere onderdrukmethode en de permanente, pijnvrije rekking wordt de penis in het geheel neoplastisch gestimuleerd. Daarom wordt de penis in het geheel langer en neemt ook aan omvang toe.

Is het pakket werkelijk neutraal?

Het pakket ziet er absoluut neutraal uit. Er zijn geen grafieken of woorden, die een verbinding met de inhoud aanduiden. Zelfs de rekening geeft geen indicatie over de inhoud. Als beschrijving voor het product wordt "extensieapparatuur" genoemd.

Uw gegevens worden op een computer bewerkt, die geen toegang tot het internet heeft. Zonder Uw uitdrukkelijke wens zult U nooit reclame of ongewenste berichten van ons ontvangen. Uw gegevens worden nooit verder gegeven of verkocht. Daarvoor stellen wij ons garant. Vele tevredene klanten bevestigen ons al sinds jaren het in ons gezette vertrouwen.

Heeft druggebruik invloed op te penisgrote?

"Als jonge mannen in de puberteit Heroine gebruiken, wordt de penis niet verder ontwikkeld. Hij verblijft op kleine jongensmaat. Heroine oefent een sterke stress op het lichaam uit, zo dat deze de geslachtsorganen niet verder ontwikkeld.  Als zij volwassen zijn, lijden deze mannen dan onder een kleine penis." (Dr. von Soer, Psycholoog, voormalig met drugszaken belast functionaris van Hamburg). Voor het eerst  kan PHALLOSAN forte hier nu helpen.

Wordt PHALLOSAN forte altijd aan een kant gedragen?

Het is beter, de rekrichting elke tweede dag te wijzigen.

Als ik tijdens het dragen van PHALLOSAN forte een erectie krijg, kan dat met pijn verbonden zijn?

Bij een erectie voelt men een bepaalde druk aan de eikel. Er onstaat geen pijn, omdat het specialcondoom meerekt.

Moet ik het apparaat tijdens het urineren afldoen?

Uit hygienische overwegingen adviseren wij, het condoom af te doen.

Om Hoeveel centimeter kan een penis met PHALLOSAN forte worden verlengd?

Bij de Karamojong en de Nuba in Centraal-Afrika is een lengtegroei na jarenlange rekking van de penis van tot en met 45 cm bewezen (Tijdschrift Stern van 30.11.95, Nr. 49). Met PHALLOSAN forte kan men al in een paar maand een duidelijke toename van de lengte registreren.

Wat gebeurt er, als een component van PHALLOSAN forte defect is?

PHALLOSAN forte geeft op alle delen een garantie van 12 maanden, uitgesloten hiervan zijn de strechtcondooms.

Kan de riem worden gewassen?

PHALLOSAN forte is bij 30 graad celsius te wassen. Alle delen, die met de huid in contact komen, zijn na ÖkoTex/100 op schadelijke stoffen gekeurd. De schuimstofbobbel en de textielriem zijn TÜV-gekeurd, met kletsluitingen te openen, kunnen alle delen stuk voor stuk worden gewassen. Het stretchcondoom is CE conform en volgens US-Standard (FDA) in de VS gekeurd. Het bestaat uit uitgekozen biokompatible materiaal. Het gevaar een allergie op te lopen is hiermee praktisch uitgesloten.

Kan iedereen zelf de PHALLOSAN forte-behandeling beginnen?

PHALLOSAN forte kan zonder enige medische kennis worden gebruikt. De gebruiksaanleiding is erg uitvoerig en van veel beeldmateriaal voorzien. Ook hebben we een Hotline +423 399 02 82, waar U kunt opbellen. We konden tot nu toe iedere klant met raad terzijde staan.

Zijn er in samenhang met het gebruik van PHALLOSAN forte bijwerkingen of andere risico's?

Het dragen van PHALLOSAN forte is op eigen risico, is echter bij inachtname van de gebruiksaanwijzing onbedenkelijk. Vermijdt het gebruik van PHALLOSAN forte bij infecties of open wondjes aan de penis.

Ook onder volgende omstandigheden kunt U PHALLOSAN forte beter niet dragen: na alcoholgebruik of na het gebruik van verdovende middelen zoals pijnstillers, slaap- en kalmeringsmiddelen, omdat hierdoor het natuurlijke gevoel nadelig kan worden beïnvloedt, voor het geval, dat de riem tijdens het slapen ongemerkt verschuift.

Wat gebeurt er, als ik jeans of andere nauwe broeken wil dragen?

PHALLOSAN forte is ook onder een spijkerbroek of nauwe broeken niet te zien. Eventueel ontstaat een afdruk, die een grote penis aanduidt.  Enkel bij het dragen van een zwembroek zou men de riem en het condoom kunnen herkennen.

Kan ik PHALLOSAN forte ook 's nachts dragen?

Volgens de laatste onderzoeken kan PHALLOSAN forte ook 's nachts worden gedragen. Mochten er tijdens de slaap de noodzakelijke erecties optreden, breidt zich het condoom mee uit. De doorbloeding wordt niet geschaad.

Bestaat er een verschil tussen het gebruik van PHALLOSAN forte en het gebruik van een vacuümpomp?

De vacuümpomp wordt bij erectiestoornissen gebruikt. Deze werd niet ontwikkeld, om een penis constant uit te weiden. Vandaar ook, dat de fabrikanten een tijdelijk beperkte draagduur van 20-30 minuten aanbevelen.

PHALLOSAN forte kan onopvallend ook overdag tot acht uren achtereen onder de kleding worden gedragen. Ook bij zittend werk belemmert het dragen niet de werking.

PHALLOSAN forte scoort zijn succes gedurende de duur van het gebruik.
Het is bewezen, dat tussen de duur en de toename van de lengte een directe samenhang bestaat.
Bij het te lang dragen van vacuümpompen echter bestaat het gevaar, dat een te sterke onderdruk tot een trombose in de penis kan leiden. Deze wordt dan meestal weggeopereerd.

Waarin bestaat het verschil tussen een penisverlenging bij het gebruik van PHALLOSAN forte of een operatieve penisverlenging?

PHALLOSAN forte stimuleert middels een voorzichtige rek op het weefsel van de penis de opbouw van nieuwe cellen.

Bij een operatie echter wordt het band, dat de penis aan het schaambeen fixeert, doorgesneden. De penis wordt een beetje uit het lichaam getrokken. De invalshoek van de penis tijdens een erectie verandert daardoor. De penis in erectie heeft daardoor nog slechts een invalshoek van 45 graad of daalt zelfs naar beneden. Een echte verlenging wordt eigenlijk pas bereikt, als het lid na de operatie nog aanvullend wordt geweid. Een soortgelijk, maar bijwijlen beter resultaat kan men met het gebruik van PHALLOSAN forte bereiken, zonder ingreep.

Is een bepaalde grootte van de penis zonder erectie bij het gebruik noodzakelijk?

PHALLOSAN forte is geschikt voor elke penisgrootte. Het opgewekte minivakuum houdt zowel een kleine penis als ook een penis met een bijna onzichtbare eikel veilig zonder drukpijn vast.

Bij een uitsluitend met lussen werkende apparatuur werd vaak verslag gedaan door vele klanten daarover, dat de eikel uit de lus gleed en ook over pijn aan de eikel door de trek van de lus.

Wordt de penis door de verlenging smaller?

De penis neemt niet alleen aan lengte toe, maar ook aan omvang door de bijzondere onderdrukmethode en de constante opbouw van nieuwe cellen. Deze procedure maakt zich door een kriebelend gevoel bemerkbaar, wat echter na enkele dagen verdwijnt.

Is het principe in de medische wereld bekend?

Ja, men weet, dat door constante prikkeling (trek, druk) de opbouw van nieuw weefsel wordt gestimuleerd (bijv. hoornhuid). De moderne geneeskunde benut dit zichzelf reparerende mechanisme bij huidtransplantaties. Tijdelijk wordt huidweefsel uitgerekt en zo worden huidlappen voor noodzakelijke huidverplanting verworven. In de orthopedie is deze methode sinds 20 jaar bekend, om benen te verlengen. Na het operatief doorsnijden van het been wordt een systematisch gecontrolleerde uitrekking met succes doorgevoerd. De methode werkt met een schroefsysteem, waarmee het been millimeter om millimeter wordt uitgerekt. Op die manier ontstaan niet alleen nieuwe beengroeicellen, maar ook nieuw bind- en spierweefsel zonder beschadiging van zenuwen en bloedvaten. Door deze methode ontstaat een verlenging van meerdere centimeters.

Kan het gebruik van PHALLOSAN forte de erectie beinvloeden?

PHALLOSAN forte stimuleert door een sterke doorbloeding de eikel. Het kan tot een verhoogd lustgevoel en een hardere erectie, zonder voortijdige ejaculatie, komen.

Is het succes van lange duur?

Na een draagtijd van tenminste 6 maanden is het resultaat blijvend.
Bij minder dan 6 maanden gebruik kan de lengtegroei teruggaan.

Hoe vaak moet ik PHALLOSAN forte gebruiken?

PHALLOSAN forte moet dagelijks voor minstens 6-8 uur worden gedragen. Een langere draagtijd versnelt het succes. Veel klanten dragen PHALLOSAN forte dagelijks tot 12 uren met kleine pauzes.

Om hoeveel centimeter kan een penis met PHALLOSAN forte worden verlengd?

Bij de Karamojong en de Nuba in Centraal-Afrika is een lengtegroei na jarenlange rekking van de penis van tot en met 45 cm bewezen (Tijdschrift Stern van 30.11.95, Nr. 49). Met PHALLOSAN forte kan men al in een paar maand een duidelijke toename van de lengte registreren.

Voor verdere vragen of suggesties kunt U altijd bij onze experts terecht, ook telefonisch.