Penisvergroting / Penisverlenging

Retributieinlichting.

Retributieinlichting

Retributierecht

Bij de aankoop van producten heeft de U de mogelijkheid de goederen zonder opgave van redenen terug te sturen gedurende 14 dagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product en deze inlichting. Het tijdig versturen van de goederen voldoet aan de inachtneming van deze termijn. De kosten voor het porto (t/m 6,40€) zullen voor onze rekening worden genomen. Hogere portokosten zullen niet voor onze rekening worden genomen.

Gevolgen van de teruggave

Als het product effectief wordt teruggestuurd, moeten de van beide kanten ontvangende prestaties worden terug verleend en c.q. het nutgebruikersrecht (bijvoorbeeld gebruiksvoordelen) moet worden terug verleend. Bij een verslechtering van de goederen mag een compensatie door de waardevermindering worden verlangd.
Dit is niet van toepassing, als de mindering van de goederen uitsluitend het gevolg van een onderzoek van het product, net zoals bijvoorbeeld in een winkel - is. U kunt deze compensatieplicht vermijden, indien U de goederen niet als een eigenaar gebruikt en niets doet, wat de waarde mindert.

PDF Formulier voor herroeping

Terugkeer

Swiss Sana AG
C/O ITG Logistik und Distribution
Eichenstr. 11, Tor 1
D-85445 Schwaig