Penisvergroting / Penisverlenging

PHALLOSAN forte penisvergroting is werkzaam.

Klinische studie

PHALLOSAN forte penisvergroting is werkzaam. Dit is het resultaat van een klinische casusstudie aan een Duitse urologische kliniek.

Ärztliche Praxis Urologie Nephrologie

Lees de hele studie uitgevoerd door een erkend specialist
Studie van 15.042005
(PDF: ca. 200kB)
file openen / download

Onder het patronaat van prof.dr.med. Sohn, medisch directeur van een Duitse urologische kliniek, werd in februari 2005 een klinische studie over de werkzaamheid van PHALLOSAN forte afgesloten. Onderwerpen van deze studie waren niet alleen penislengte en penisomvang na een draagtijd van 6 maanden. De patienten werden ook bevraagd over de sensibiliteit, ejaculatie, neveneffecten en vele andere dingen. Van alle patienten werd beeldmateriaal aangelegd.

Studiegroep

In de studiegroep zaten patienten tussen 20 en 68 jaar met

De resultaten

Alle patienten hadden een toename zowel in de lengte als in de omvang. Het succes van de patienten was erg afhankelijk van de dagelijkse draagtijd. Patienten, die PHALLOSAN forte 10 uur per dag droegen, hadden de grootste toename. Alle Patienten hebben bevestigd, dat PHALLOSAN forte altijd pijnloos was, ook na vele uren.

Veel patienten gaven ook aan, meer gevoel en een hardere erectie te hebben gehad, zonder voortijdige ejaculatie.

Patienten met een prostaatoperatie gaven na regelmatig gebruik aan, dat zij geen Viagra meer hadden genomen zonder dat hun erecties slechter zijn geworden.

Diabetici zeiden, dat zij een verhoogd lustgevoel en hardere erecties hadden.

Een patient met een penisverkromming kon de hoek van zijn penisverkromming binnen 3 maanden significant reduceren, van  60 graad naar 40 graad.

Ook de vakbladen zijn over PHALLOSAN enthousiast!

Ärztliche Praxis Urologie Nephrologie

Duits vakblad "Ärztliche Praxis Urologie Nephrologie"
editie Mei-Juni 2003
(PDF: ca. 900kB) - file openen / download