Penisvergroting / Penisverlenging

Een goede prostaatoperatie-follow-up is heel belangrijk.

Prostaatoperatie-Follow-Up

"Zwellichaamtraining"

Specialisten zeggen, dat het heel belangrijk is, dat de zwellichamen al enkele weken na een operatie "worden getraind." Want zonder regelmatige zuurstofverzorging door verhoogde doorbloeding (oxygenisatie) wordt het zwellichaamweefsel tot inelastische bindweefsel omgebouwd. De omzetting naar collagenachtige structuren ziet de patient in een vermindering van de penislengte en de penisomvang. Aleen met erectiesteunenden hulpmiddelen kan een man na een operatie weer een bevredigde seksualiteit beleven.

Een goede prostaatoperatie-follow-up is daarom heel belangrijk!

De oplossing: Therapie met PHALLOSAN forte

De therapie met PHALLOSAN forte is goedkoop. Door PHALLOSAN forte wordt het hele zwellichaamweefsel voor de weefselregeneratie gestimuleerd. De stimulatie werkt middels een elastische riem, aan die een protectordop, verbonden met een trekvast condoom, de trekkracht zacht op de hele penis overdraagt. PHALLOSAN forte kan als een suppletie voor de boven genoemde medicamenten, maar ook alleen worden ingezet. Het gebruik ervan kan overdag onzichtbaar onder de kleding, maar ook s'nachts tijdens de slaap gebeuren. De therapie is helemaal mechanisch. Door de constante onderdruk wordt passief de bloedtoevoer in het zwellichaam vergroot, zo wordt de belangrijke oxygenisatie gegenereert.

Sinds jaren wordt PHALLOSAN forte succesvol zowel bij verkrommingen, littekenachtige ontsieringen en net zoals bij een te kleine penis (micropenis) ingezet. Het apparaat heeft het CE certificaat. Het is ook verkrijgbaar in alle apotheken in Duitsland, Oostenrijk en Zwitzerland.

Pharmacode:

Duitsland - PZN 08610086
Oosterijk - PZN 3204565
Zwitzerland - PC 3364866

Penisvergroting / Penisverlenging