Penisvergroting / Penisverlenging

Hoe groot is de gemiddelde penis?

Gemiddelde penismaat - Gemiddelde penisgrootte

Welke penislengte is normaal?

De gemiddelde grootte van de penis is 13,12 cm. Hiermee wordt de gemiddelde penisgrootte wereldwijd, tijdens erectie bedoeld. Dit was het resultaat van een Britse studie uit 2014 waarin onderzoekers de gemiddelde penisgrootte van meer dan 15.000 proefpersonen berekenden.

Misschien helpt deze studie mannen om zich wat minder zorgen te maken over hun eigen penisgrootte. Want angsten over het uiterlijk of de grootte van de penis kent vrijwel iedere man, in ieder geval uit de puberteit. Hier helpen we een paar mythen over de gemiddelde penisgrootte uit de wereld - en hopelijk daarmee ook enige angsten. Als u dan nog steeds een grotere penis wilt, bent u hier in ieder geval op het juiste adres: De penis vergroten en zo bijvoorbeeld een paar centimeter boven het gemiddelde uitkomen is heel goed mogelijk - en zonder enige operatie en medicatie.

Is mijn penis te klein?

Een man met een kleine penis is een slechte minnaar en daarom geen volwaardige man - een mannelijk beeld dat al jaren in de media wordt gepropageerd. Als men tevens bedenkt dat vrouwen en mannen tegenwoordig veel opener en ongedwongener over hun seksuele voorkeuren praten dan ooit tevoren, is het te begrijpen waarom zo veel mannen bezorgd zijn over hun penisgrootte of over wat de gemiddelde grootte ervan is. Regelmatig maken mannen zich hier zo druk over dat hun bezorgdheid een echt psychisch probleem kan worden.

Wat kan ik doen als ik onder de gemiddelde penisgrootte zit?

Ten eerste kunnen we u alleen adviseren om uw (seksuele) zelfvertrouwen niet alleen te laten afhangen van uw penisgrootte. Als uw frustratie daarover leidt tot depressieve periodes en een normale omgang met seksualiteit en liefde bemoeilijkt, wordt psychotherapie ten zeerste aanbevolen.

Toch is het volledig ok om een grotere penis te willen - of je nu boven of onder de gemiddelde penisgrootte zit. Een grotere penis kan u en uw partner helpen om meer plezier in bed te hebben. U zult ook alleen al meer plezier aan uw seksualiteit beleven omdat u een beter gevoel over uw lichaam hebt en meer zelfvertrouwen. Precies voor dit doel is PHALLOSAN forte ontwikkeld: Het maakt een natuurlijke penisvergroting mogelijk. En dat volledig pijnloos, zonder gezondheidsrisico's en zonder dure cosmetische chirurgie. Daarvoor moet u echter het stretchriem-systeem gedurende een periode van ongeveer 6 maanden regelmatig dragen. In een klinische studie bereikte een testpersoon zelfs een piek van 4,8 centimeter lengte-toename met PHALLOSAN forte. Dat zou genoeg moeten zijn om de meeste mannen te helpen aan een bovengemiddelde of op z'n minst een gemiddelde penisgrootte. Meer informatie over het werkingsprincipe en PHALLOSAN forte vindt u hier.