Penisvergroting / Penisverlenging

Werkzaamheid bevestigd in klinische test.

Penisvergroting

Penisvergroting op een natuurlijke manier


PHALLOSAN forte is een gepatenteerd reksysteem voor natuurlijke penisvergroting zonder operatieve ingreep. Geïnspireerd door natuurvolkeren en de inzichten van moderne medische processen op het gebied van weefsel-expansie wordt de penis effectief vergroot door voortdurende oprekking van het lid. Binnen zes maanden is een penisverlenging tot 4,9 centimeter mogelijk. Dit kwam naar voren uit de evaluatie van een klinische studie onder leiding van Prof. Dr. med. Sohn, chefarts van een Duitse urologische kliniek. Gemiddeld bereikten alle proefpersonen na zes maanden maar liefst 3,6 centimeter meer en ook de omtrek van hun penis nam toe. De deelnemers aan de studie rapporteerden naast de penisvergroting ook een betere en sterkere erectie. Een kwart gaf aan dat de erectie bovendien langer aanhield. Met PHALLOSAN forte is dit allemaal mogelijk zonder chirurgische procedures: pijnloos, comfortabel en onopvallend.

Comfortabel en behoedzaam de penis vergroten

Het PHALLOSAN forte vacuüm-protector-systeem voor penisvergroting is gemakkelijk in gebruik en comfortabel om te dragen. Voor het aanbrengen wordt de nieuw ontwikkelde protectordop van ultrasoft-siliconen over de eikel geschoven en beschermt deze bij een te hoge trekkracht tegen zwellingen en rode vlekken. Omdat hij bovendien een lichte druk uitoefent op het weefsel van de eikel, kan de trekkracht later worden verhoogd en kan het succes van de penisvergroting worden versneld. Met aangebrachte protectordop steekt u vervolgens de penis in de zuigstolp. Het eerder daaraan bevestigde manchet-condoom wordt afgerold en voorkomt dat er lucht in de zuigstolp kan komen. U bedient de zuigpomp en trekt de eikel daardoor verder in de stolp. Het manchet-condoom sluit nauw aan op de penis. Een 3-wegklep in de zuigpomp helpt om de best mogelijke onderdruk te produceren. Deze kan bovendien naar believen worden bijgesteld. Vervolgens wordt de riem om de heupen gelegd. Via een schuimring en een trekbeugel wordt de penis uitgerekt. Een geavanceerd kleurensysteem geeft de optimale trekkracht voor de penisvergroting aan. Het aanbrengen van het PHALLOSAN forte-systeem duurt slechts enkele ogenblikken. Daardoor kunt u het gemakkelijk afdoen en weer aanbrengen als u naar het toilet gaat.

Discretie op de eerste plaats

Van het dagelijks gebruik tot aan de betaling, een penisvergroting met PHALLOSAN forte is absoluut discreet. Zelfs onder een strakke jeans of speciale werkkleding is het gepatenteerde riemsysteem volledig onzichtbaar. Ongemerkt en onopvallend vergroot u uw penis tijdens het werk, in uw vrije tijd of 's nachts. Omdat de bloedsomloop zelfs bij een mogelijke erectie niet beïnvloed wordt, kunt u PHALLOSAN forte flexibel aanbrengen - ook tijdens de slaap. Gegarandeerd op elk moment volledig pijnloos. Bovendien wordt het vacuüm-protector-systeem voor penisvergroting anoniem in een neutrale verpakking geleverd. Een verwijzing naar het product is onmogelijk. En ook bij de betaling hoeft u geen omschrijving te specificeren. Het rekeningnummer is speciaal voor PHALLOSAN forte bedoeld.

"PHALLOSAN is, naar mijn mening en ervaring, de enige penisstretcher op de markt die echt werkt. Na een chirurgische penisvergroting kunnen de beste resultaten worden bereikt met PHALLOSAN."

Dr. med. Maximilian Otte
Specialist voor plastische en esthetische chirurgie - Düsseldorf, Stockholm

Met meer zelfvertrouwen naar een bevredigend seksleven

Bij veel mannen heeft het PHALLOSAN forte stretch-systeem reeds geholpen om de penis te vergroten. Daardoor kunnen ook onzekerheden die daarvoor het zelfvertrouwen en het gevoel voor eigenwaarde bepaalden, verdwijnen. Een positief lichaamsgevoel, meer soevereiniteit en uitstraling zijn de gevolgen. Ook kunt u uw seksleven nieuw leven inblazen door een penisvergroting. Waar eerst angsten de overhand hadden, kan nieuw zelfvertrouwen de oude gevoeligheden verslaan. Maak van de gelegenheid gebruik om de gedetailleerde getuigenissen van onze klanten te lezen en een authentiek beeld van PHALLOSAN forte te krijgen. Het beste van alles is dat u een volledige garantie van twee jaar krijgt op alle onderdelen behalve het manchet-condoom en de protectordop. En bovendien bestelt u reserveonderdelen en accessoires heel eenvoudig online in onze webshop. Alle onderdelen die in contact komen met de huid zijn getest op schadelijke stoffen conform Ökotex/100. Bovendien is door de materiaalkeuze het risico op allergie tot een minimum beperkt. Test het unieke en gepatenteerde vacuüm-protector-systeem PHALLOSAN forte voor penisvergroting en bestel het gemakkelijk en discreet online op www.phallosan.nl.