Penisvergroting / Penisverlenging

Penisdeviation.

Penisverkromming

Penisdeviation


Men spreekt van deviatie van de penis als deze vervormt of verkromt is. Dit kan zowel uiterlijk storend zijn als ook geslachtsverkeer pijnlijk maken, ja zelfs onmogelijk maken. De deviatie kan zowel al na de geboorte worden opgemerkt, maar kan later ook ontstaan door bijvoorbeeld verwondingen aan de penis of de urinebuis.

Deze verkrommingen werden tot nu toe alleen door een operatie gecorrigeerd, met het gevolg, dat door de operatietechniek het lid tot om 3 tot 5 cm korter werd. Bij een operatie word het langere zwellichaampje door het hechten of uitsnijden van het overtollige weefsel aan het kortere zwellichaampje aangepast en de penis wordt op die manier recht gezet. Uiterlijk gezien is de penis na de operatie niet echt aantoonbaar.

Het kwijtraken van de lengte leidt bij veel patienten tot zware psychologische problemen. Door het gebruik van PHALLOSAN forte en de daarmee verbonden duurzame rek in de goede richting zal na langer gebruik deze verkromming zonder operatie verdwijnen of tenminste verbeteren, zodat dat het ook niet tot een verkorting van de penis komt. Het lid wordt als bijeffekt zelfs langer en dikker! Met deze methode kan een verkromming aan de penis zonder operatie worden behandeld.