Penisvergroting / Penisverlenging

Permanent en effectief voor meer levensvreugde.

PHALLOSAN forte


...voor mannen met formaat

PHALLOSAN forte is het wereldwijd unieke gepatenteerde Vacuüm-Protektor-Systeem - voor een nog sneller succes bij de vergroting en rechtmaking van de penis voor een betere en nieuwe souvereine levenskwaliteit.

PHALLOSAN forte maakt ook de eikel groter, omdat de trek aan de top van de eikel begint. Alle andere apparatuur begint met de trek pas na de eikel.

Wij beschikken over 14jarige ervaring op het gebied van produktie en toepassing van systemen, die de penis vergroten en die de penis recht maken. Na jarenlang onderzoek en jarenlange analyse van vele duizenden antwoorden van onze klanten hebben wij besloten, het PHALLOSAN forte Systeem te ontwikkelen. De Europese zorginstanties heben PHALLOSAN forte geclassificeerd als geneeskundig eersteklas product. Het voldoet aan alle geneeskundige eisen en draagt daarom het CE-teken.

Er zijn "Stretchers" en er is PHALLOSAN forte. Kom meer te weten over de werkwijze van ons Vacuüm-Protector-Systeem met zijn Soft Power methode:

Het princiep:

Het penisweefsel wordt door aanhoudende en zachte rekking gestimuleerd, zo dat nieuwe cellen ontstaan. PHALLOSAN forte zorgt voor een - bijna onmerkbare - vakuümtrek, die aan de eikel begint en van daar op de hele penis werkt. Omdat PHALLOSAN forte een hoog draagcomfort biedt, is het makkelijk voor de gebruiker, het systeem meer dan 10 uur achtereen helemaal zonder nadelen te dragen - dit is heel belangrijk voor het succes! En: PHALLOSAN zal U ook nooit in pijnlijkheden brengen, want met ons systeem, anders als bij andere systemen, kan er nooit iets uit Uw broek vallen.

In tegenstelling tot andere stretching systemen biedt PHALLOSAN forte niet alleen een pijnloosgarantie, PHALLOSAN kan ook 's nachts worden gedragen, omdat het systeem altijd gereed is, zich op een mogelijke erectie aan te passen. De bloedcirculatie wordt nooit gestoord. Anders als met andere systemen is er geen verwondingsgevaar.

PHALLOSAN forte

PHALLOSAN forte heeft het CE-teken. en is in overeenstemming met de EC Council Directive 93/42/EEC. Bovendien vervult PHALLOSAN de standaard EN 980, EN ISO 1497, en EN ISO 10993-1. Het gehele materiaal is goed verdraagzaam en is op biologische compatibiliteit getest. De textiel-stretchriem voor de penisvergroting, exclusief voor PHALLOSAN forte ontwikkeld, is formaldehydevrij.De gebruikte vacuümextractorcondooms zijn allergen- en latexvrij. Het druklager aan de textiel-stretchriem bestaat uit geselecteerd geneeskundig siliconschuim.
 

Door de onderdruk, die in de vacuümextractor ontstaat, wordt een uitslippen van de eikel verhinderd, de onderdruk zorgt ook voor een aanmerkelijke vergroting van de eikel.

De rukkracht is aan de riem traploos instelbaar.

De reiniging van de bestanddelen is zonder problemen mogelijk. Een uitvoerige en geïllustreerde gebruiksaanwijzing is toegevoegd. Alle delen van de riem kunnen apart worden nabesteld. Kleefbanden maken een makkelijke vervanging van delen mogelijk.

Zal de ruk te sterk worden, beveiligen nieuw ontwikkelde protectordoppen eikel en voorhuid tegen zwellingen en roodkleuringen. Deze oefent een slechts matige kracht op de oppervlakte van het weefsel uit en werkt dus net als een elastische kous, of als een drukpak van een jetpiloot. De rukkracht kan nu verhoogd worden, wat het succes versneld.