Penisvergroting / Penisverlenging

De staaf-uitbreiding voor uw PHALLOSAN forte.

PHALLOSAN plus+ staafexpander-uitbreiding

De staaf-uitbreiding voor uw PHALLOSAN forte


PHALLOSAN plus+

Extensie-systemen bestaan al meer dan 30 jaar op de wereldmarkt. Helaas werken de meeste met een lus die om de eikel wordt gelegd. Dit veroorzaakt pijn en blauwe plekken - tot aan beschadiging van de bloedcirculatie. Andere aanbieders werken met onvoldoende geteste vacuümtechnieken, wat kan leiden tot aanzienlijke schade aan de eikel omdat een dosering van het vacuüm niet mogelijk is. Veel bedrijven gebruiken vaak goedkope materialen uit Azië die huidirritatie en allergieën kunnen veroorzaken.

Swiss Sana is een bedrijf met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van de gezondheid van mannen..

Tientallen octrooien, klinische studies, samenwerking met wereldwijd bekende urologen en overheidsinstellingen zoals het Faunhofer Instituut, hebben bijgedragen tot de ontwikkeling van producten die pijnloos tot positieve resultaten kunnen leiden, volledig zonder operatie.

PHALLOSAN forte en PHALLOSAN plus+

Teamwork werkt niet alleen bij mensen beter, maar ook bij het gebruik van apparaten. Daarom hebben we besloten om onze klanten nog meer diversiteit te bieden. Onze toonaangevende PHALLOSAN forte wordt nu ondersteund door een PLUS voor nog meer innovatie. Hiermee hebt u als man de mogelijkheid om nog meer te bereiken, te helen of te verbeteren.

De PHALLOSAN plus+ maakt het mogelijk om met tot 4,8 kg trekkracht uw penis pijnloos permanent dikker te maken, te verlengen, uw potentie te vergroten en, indien aanwezig, een aangeboren of verworven kromming van de penis recht te maken.

We zijn er erg trots op dat we u nu mannelijkheid in een duo-pakket aan kunnen bieden.

PHALLOSAN plus+ is dus de perfecte aanvulling voor iedereen die zijn PHALLOSAN forte nog efficiënter en flexibeler wil gebruiken. Draag uw PHALLOSAN gewoon zoals u dat wilt!

PHALLOSAN plus+