Penisvergroting / Penisverlenging

PHALLOSAN forte en PHALLOSAN plus+

PHALLOSAN plus+ is de ideale aanvulling op de PHALLOSAN forte

De nu nog betere uitbreiding voor uw PHALLOSAN forte


PHALLOSAN plus+ penis stretcher

"Met teamwork werkt het beter!" - zo presenteerden we 5 jaar geleden (2018) aan onze klanten een nieuwe, optionele staafexpander voor hun PHALLOSAN forte. Met het PHALLOSAN plus+ staafsysteem konden onze klanten niet alleen een verticale trekrichting gebruiken als ze dat wilden, maar hij verhielp ook een door veel 'power-users' genoemd gebrek aan ons beproefde en comfortabele riemsysteem PHALLOSAN forte, namelijk om in principe nog sterkere trekkrachten mogelijk te maken. We wisten weliswaar uit de klinische studies van ons orthopedische riemsysteem weten dat vooral continuïteit in het gebruik de zekere weg is naar duurzaam succes bij de penisvergroting en het rechtmaken ervan - en niet noodzakelijkerwijs de treksterkte, maar sommigen wilden gewoon meer - meer trekkracht en meer mogelijkheden. En dus een PHALLOSAN plus+.


PHALLOSAN plus+

Met teamwork werkt het, zoals al geschreven, beter - maar dat betekent natuurlijk niet dat je het goede niet nog beter kunt maken. Met onze nieuwe PHALLOSAN plus+ introduceren we opnieuw weer echte innovaties, dit keer op het gebied van de staafextender. Om het vaak moeilijke verlengen van het systeem te vereenvoudigen, ontwikkelden we een revolutionair, geïntegreerd schroefdraadsysteem dat de noodzakelijke montage en veranderingen van de apparatuur zoveel mogelijk vermijdt. Door simpelweg de in de trekvork geïntegreerde schroefdraad in of uit te draaien, kan de PHALLOSAN plus+ razendsnel op de juiste lengte worden ingesteld, zelfs terwijl je hem draagt. De korte (voorgemonteerde) transparante schroefdraadhulzen zijn geschikt voor penislengtes van 8 tot 17 cm. Voor grotere penislengtes wordt het apparaat eenmalig gedemonteerd en voorzien van de meegeleverde lange schroefdraadhulzen. Deze zijn dan geschikt voor penislengtes van 12 tot 22 cm.
De PHALLOSAN plus+ groeit mee met zijn successen - en dat heel gemakkelijk en intuïtief.


De voordelen van de nieuwe PHALLOSAN plus+ in één oogopslag

  • toepasbaar voor alle PHALLOSAN stolpmaten
  • geschikt voor penislengtes van 8 tot 22 cm
  • trekkracht eenvoudig regelbaar, zelfs tijdens het gebruik
  • stabiele trekkracht ook over langere perioden van gebruik
  • optioneel hoog comfort of hoge trekkracht
  • grotere, comfortabele basisring
  • geen metalen onderdelen, allergeenvrije materialen
  • eenvoudige montage en demontage

PHALLOSAN forte en PHALLOSAN plus+

PHALLOSAN plus+

De PHALLOSAN plus+, met ons beproefde vacuüm-protector-systeem, maakt het mogelijk om met meer dan 4,8 kg trekkracht uw penis pijnloos permanent te verlengen, dikker te maken en zelfs uw erectievermogen te verbeteren.


Wij zijn een bedrijf met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van de gezondheid van mannen.

Tientallen octrooien, klinische studies, samenwerking met wereldwijd bekende urologen en overheidsinstellingen (zoals het Fraunhofer Instituut), hebben bijgedragen tot de ontwikkeling van producten die pijnloos kunnen bijdragen aan het behalen van uw doelen, volledig zonder operatie. Innovatie is daarbij altijd ons handelsmerk. Na de eerste riemstreksystemen presenteren wij u nu eveneens met trots een volledig verbeterde staafexpander als aanvulling op uw PHALLOSAN forte-systeem.

PHALLOSAN plus+ is exclusief verkrijgbaar voor kopers van onze PHALLOSAN forte - houd bij het bestellen het bestelnummer van uw PHALLOSAN forte bij de hand of neem contact op met onze klantenservice als u dit niet meer heeft.

PHALLOSAN plus+ is de perfecte aanvulling voor iedereen die zijn PHALLOSAN forte nog efficiënter en flexibeler wil gebruiken.
Draag uw PHALLOSAN gewoon zoals u dat wilt!

PHALLOSAN plus+

Zo kan ik PHALLOSAN plus+ bestellen…