Penisvergroting / Penisverlenging

Onovertroffen functionaliteit: Klinisch geteste, betrouwbare penisverlenging.

Orthopedische penis-extensie - zo werkt PHALLOSAN forte

Soms zeggen we dat je de penis kunt 'trainen' met het PHALLOSAN forte stretch-systeem. De analogie met sport is zo gek nog niet omdat het beginsel van PHALLOSAN forte inderdaad doet denken aan de klassieke spiergroei. Bij het sporten, zoals bijv. gewichtheffen, ontstaan kleine scheurtjes in de spiervezels die aanzetten tot groei. Bij de genezing worden de scheurtjes met nieuw celmateriaal afgesloten, de totale spier wordt groter. Hoewel de penis zelf geen spierweefsel heeft, kan deze toch ook worden vergroot door een soortgelijke groeistimulans. Het behoedzaam uitrekken van het gehele penisweefsel (inclusief het zwellichaam) door PHALLOSAN forte zet een aanhoudende celgroei in gang. Door de constante trekbelasting ontstaan uiterst kleine scheurtjes die tijdens het genezingsproces worden opgevuld met nieuw celmateriaal. Zo brengt PHALLOSAN forte een volledig natuurlijke penisgroei op gang. Daarbij neemt de penis zowel in lengte als in de breedte toe.

Men zou dit inderdaad penistraining kunnen noemen - maar u hoeft niet bang te zijn voor spierpijnachtige symptomen. We hebben het PHALLOSAN forte stretchriem-systeem gedurende vele jaren van onderzoek steeds verder geperfectioneerd, zodat er bij optimale werking en gebruik toch geen pijnbelasting ontstaat. De trekkracht kan individueel worden ingesteld. De eerste dagen kunt u een licht tintelend gevoel ervaren. Daarna zou het lichaam gewend moeten zijn aan de stretchriem en de trekbelasting, zodat u de PHALLOSAN forte praktisch niet meer voelt. Ons advies: probeer eerst gewend te raken aan de minimale gewichtsbelasting. Als u zich daarbij prettig voelt, kunt u de gewichtsbelasting langzaam opvoeren - vergelijkbaar met een krachttraining.

En zo werkt het: De eikel en voorhuid worden in een beschermkap die is gemaakt van Ultra-Soft siliconen en een speciaal condoom geschoven. Vervolgens wordt de penis ingeklemd in een apparaat met een elastische riem die zorgt voor een continue, gelijkmatige en behoedzame trekkracht. Voor het beste resultaat dient de PHALLOSAN forte meerdere uren per dag gedurende meerdere maanden continu te worden gedragen. Testpersonen behaalden zeer goede resultaten in een studie waarbij de PHALLOSAN forte een half jaar lang acht uur per dag werd gedragen.

De voordelen van PHALLOSAN forte

 • Onovertroffen functionaliteit: Klinisch geteste, betrouwbare penisverlenging
 • PHALLOSAN forte werkt behoedzaam en effectief
 • Als u de gebruiksaanwijzing volgt, zijn er geen bijwerkingen
 • PHALLOSAN forte blijft onzichtbaar - zelfs in een strakke jeans is de riem nauwelijks zichtbaar
 • Kan naar believen onzichtbaar rechts of links in de liesholte worden gedragen
 • Lange, zorgeloze draagtijd dankzij de protectordop van Ultrasoft-siliconen
 • Ook 's nachts dragen is zonder problemen mogelijk
 • Geen pijn: al na een paar dagen is de PHALLOSAN nauwelijks meer merkbaar
 • Comfortabel om te dragen bij elke maat penis
 • Geïntegreerde zuigpomp en trekkracht-meting
 • Allergeenvrije materialen
 • Levenslang gratis advies
 • Discretie bij de betaling en bestelling
 • Geen verwijzingen naar uw aankoop mogelijk: U ontvangt PHALLOSAN forte in een neutrale verpakking

Bewezen werkingsprincipe - bekend van de medische technologie, geïnspireerd door natuurvolkeren

Rekking als een neoplatisch principiepe

Overigens is dit werkingsprincipe zeker niet nieuw - het is alleen nog nooit eerder gebruikt voor orthopedische penisvergroting. Orthopedische chirurgen en andere artsen maken echter al vele jaren lang gebruik van verschillende rekprocedures voor cosmetische of therapeutische doeleinden. Het vergroten van lichaamsdelen door strekken of uitrekken is traditie bij veel oude volkeren.

Zo zijn bijvoorbeeld bij de Mursi-vrouwen in Ethiopië diegenen die hun onderlip zeer ver kunnen uitrekken met een lipschotel bijzonder begeerd. Zulke gebruiken zijn bekend bij veel natuurvolkeren in Afrika, Zuid-Amerika en Alaska. Zo worden volgens hetzelfde principe ook de hals of de oorlellen uitgerekt. De werking van PHALLOSAN forte is zeker in de kern daarop geïnspireerd, maar bij correct gebruik is er geen kans op gezondheidsschade. Bovendien zorgt het mechanische trek-principe niet voor pijn in het dagelijks leven.

In de moderne geneeskunde wordt het principe bijvoorbeeld gebruikt in de orthopedie en ongevals- of cosmetische chirurgie bij beenverlengingen. Bij huidtransplantaties wordt het getransplanteerde weefsel kunstmatig uitgerekt om het oppervlak te vergroten. Voor een borstvergroting creëren zogenaamde expanders ruimte voor het inbrengen van een implantaat.

Het gebruik van PHALLOSAN forte in de geneeskunde

Dankzij de eenvoudige maar effectieve werking van PHALLOSAN forte hoeft u geen plastisch chirurg te bezoeken als u zich een penisvergroting zou kunnen voorstellen.

De functie van het op gang brengen van natuurlijke groeiprocessen maakt het PHALLOSAN forte-systeem in sommige gevallen ook tot een medisch hulpmiddel als (ondersteunende) therapie voor verschillende aandoeningen. Zo werd onder andere in het tijdschrift 'Sexual Medicine', het belangrijkste urologische vaktijdschrift, over PHALLOSAN bericht - enerzijds met betrekking tot het onderwerp penisvergroting en anderzijds over de succesvolle behandeling van een penisverkromming door het PHALLOSAN-systeem. Verder kan PHALLOSAN forte als begeleidende therapie worden ingezet bij erectiele disfunctie, bijvoorbeeld na een prostaatoperatie of bij een dwarslaesie. Indien uw arts de originele bijdragen graag wil lezen, sturen wij deze graag op elk moment naar u toe.